حسینی کیا: واردات خودروسازان را وادار به تولید خودروهای صادرات محور خواهد کرد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

حسینی کیا: واردات خودروسازان را وادار به تولید خودروهای صادرات محور خواهد کرد

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: واردات خودورهای نو و کار کرده خودروسازان را مجبور می کند تا به سمت اصلاح کیفیت و قیمت خودرو گام برداشته و خودورهایی صادرات محور تولید کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد حسینی کیا با اشاره به وضعیت بازار خودرو و تاثیر مصوبات مجلس برای واردات خودروهای کارکرده و نو بر این بازار، بیان کرد: بازار خودرو ملتهب از نقدینگی جامعه است. اگر دولت نتواند نقدینگی جامعه را به درستی مدیریت کند، هر روز در یک بازار مانند خودرو، سکه، ارز و مسکن و خودرو اثر خود را نشان می دهد. از دیگر چالش های بازار خودرو ناترازی این بازار است.

وی در ادامه اظهار کرد: از آنجا که عرضه و تقاضا در بازار خودرو برابر نیست. خود به خود با وجود نقدینگی التهاب در این بازار تشدید می شود. از طرف دیگر انحصار حاکم بر تولید خودرو نیز بر این بازار اثر می گذارد. خود به خود زمانی که رقابت وجود نداشته باشد، کیفیت نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مصوبات مجلس برای واردات خودروهای نو و خودروهای کارکرده، چندین اثر بر بازار خودرو می تواند برجای بگذارد. اول اینکه دیگر انحصار در بازار خودرو شکسته می شود. از طرف دیگر خودروساز داخلی را مجبور می کند تا به سمت اصلاح کیفیت و قیمت خودرو گام بردارد. خودروساز داخلی باید به این سمت برود تا خودرویی تولید کند که آن هم قابلیت صادرات داشته باشد.

وی افزود: ریل گذاری مناسبی برای ساماندهی این بازار صورت گرفته است. پیش بینی بنده این است با شرایطی که ایجاد شده، اگر واردات خودروها صورت گیرد، انحصار بازار خودرو به طور جدی شکسته خواهد شد. زمانی که ناترازی در بازار بین عرضه و تقاضای خودرو از بین برود، خود به خود پای نقدینگی نیز از این بازار کوتاه می شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار